тут рекламный банер
  • Страница 1 из 1
  • 1
Кардіо вдома
adlove06Дата: Суббота, 05.04.2025, 08:11 | Сообщение # 1
Сержант
Статус:
Після зими набрала зайву вагу, і вирішила серйозно взятись за себе. Але з роботою та сім’єю не виходить регулярно ходити в зал. Думаю купити тренажер для кардіо — щось типу велотренажера або бігової доріжки, але не знаю, з чого почати і де краще купувати. Може, хтось підкаже хороший варіант?

bonnynamer31Дата: Суббота, 05.04.2025, 08:24 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус:
Я саме так і зробила — замовила бігову доріжку на SportStart https://sportstart.com.ua/, і жодного разу не пожалкувала. Вибір великий, ціни адекватні, ще й доставляють досить швидко. Тренажер якісний, працює тихо — можу займатись навіть рано вранці. Дуже зручно, особливо коли мало часу на спортзал. Вибір на сайті великий, тому можна знайти підходящий тренажер навіть для обмеженого бюджету. Спеціалісти також допомогли мені підібрати найкращий варіант, враховуючи мої потреби. Я займаюся щодня, і за кілька тижнів помітила перші зміни. Для мене бігова доріжка стала чудовим рішенням, бо вона не тільки допомагає схуднути, але й покращує кардіо-здоров'я. Ще й тренування вдома зручні — не треба витрачати час на дорогу в спортзал. Якщо думаєш про бігову доріжку, можу сміливо порекомендувати цей сайт.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Рецепти (1)
Kravchuk ~ 11.12.2025 13:03

Анна Украина
Пользователь ~ 10.12.2025 Женщина
Anders Beseberg Дания
Пользователь ~ 22.11.2025 Мужчина
bradley payet Российская Федерация
Пользователь ~ 19.11.2025 Мужчина
duqygoh Грузия