тут рекламный банер
  • Страница 1 из 1
  • 1
mostbet lapplication android
Baleti2392Дата: Понедельник, Сегодня, 00:09 | Сообщение # 1
Сержант
Статус:
Mənə tez-tez soruşurlar: "Necə olur ki, hər gün qumar oynayıb qazanc əldə edirsən?" Adamlar elə bilir ki, ya koram, ya da manyak. Heç biri deyil. Mən sadəcə işimi bilirəm. Qumar mənim üçün xoşbəxtlik axtarışı deyil, təsadüfi əyləncə deyil, bu, sadəcə bir riyaziyyatdır. Mən kazinoya gələndə özümlə noutbuk, statistika və soyuq hesab gətirirəm. Və təbii ki, ən son etdiyim şeylərdən biri mostbet lapplication android yükləmək oldu ki, hər an oyuna qoşulub fürsəti dəyərləndirim. Bu proqram olmasa, bəzən vaxt itirərdim, vaxt isə mənim üçün puldur.
Beş ildir ki, bunu edirəm. Əvvəllər adi bir işdə çalışırdım, gəlirdim-gedirdim, amma başa düşdüm ki, vaxtımı satmaqdansa, başımı işlətmək daha sərfəlidir. Kazino riyaziyyatı öyrənmək istəyən hər kəsə açıqdır. Sadəcə, çoxu bunu görmür. Onlar rənglərə, şansa, ulduzların düzülməsinə inanırlar. Mən isə yalnız faizlərə inanıram. Uduzanların 90%-i hissləri ilə oynayır, udanların 90%-i isə soyuqqanlı qalır. Mən hansı qrupa aid olduğumu bilirəm.
Günlərimin birində belə başladı: səhər tezdən oyandım, qəhvə hazırladım, kompüteri açdım. Bir gün əvvəl müəyyən etdiyim strategiyaya uyğun olaraq mostbet lapplication android vasitəsilə hesabıma daxil oldum. Bu dəfə plan fərqli idi. Müəyyən etmişdim ki, "Aviator" oyununda müəyyən saatlarda alqoritm daha stabil davranır. Çoxları deyir ki, bu oyun təsadüfidir. Yalan. Hər şeyin bir qaydası var, sadəcə onu tapmaq lazımdır. Altı ay məlumat topladım, qrafiklər çəkdim, uçuş vaxtlarını qeyd etdim. Nəticədə gördüm ki, günün müəyyən saatlarında əmsallar müəyyən bir diapazonda qalır. Bu, mənim qazanc nöqtəmdir.
O gün səhər saat 10 radələrində ilk mərcimi etdim. 50 manat. 1.2 əmsal. Qazandım. Növbəti mərc: 60 manat, 1.3 əmsal. Yenə qazandım. Ardıcıl beş mərc udduqdan sonra fasilə verdim. Bu, intizamdır. Kazinoda ən böyük səhv aclıq hissi ilə oynamaqdır. Uduzdunsa, daha çox qazanmaq istəyirsən. Uduzdunsa, geri qaytarmaq istəyirsən. Mən nə birini, nə də digərini edirəm. Sadəcə, planımı icra edirəm. Həmin gün planım 200 manat qazanıb çıxmaq idi. Saat 12-də məqsədə çatdım. Səhər yarısı iş günüm bitdi. Çıxarış etdim və telefonu bir kənara qoydum.
Bu, kənardan baxanda qumar kimi görünmür. Daha çox birja oyunlarına bənzəyir. Amma fərq odur ki, mənim "səhmlərim" bir neçə saniyə içində alınıb-satılır. Və bazarı minlərlə digər oyunçu formalaşdırır. Onların qorxusu, hərisliyi mənə qazandırır. Mən onların əksinə gedirəm. Çoxu mərcini qoyub gözləyir ki, əmsal artsın, 5-10-20 manat qazansın. Mən isə erkən çıxıram. Qoy onlar qovsun, mən artıq pulumu götürmüşəm.
Axşamlar tez-tez dostlarla görüşürük. Onlar mənə deyirlər: "Sən dəli olmusan, bu işlə məşğul olmaq olar?" Mən gülürəm. Deyirəm, bəs mən niyə hər ay kirayəni vaxtında verirəm, maşını sığortalayıram, restoranda yemək yeyirəm? Onların heç birinin anlamadığı şey budur: mən oynamıram, mən işləyirəm. Və işimin aləti də həmin proqramdır. Təsəvvür edin, mostbet lapplication android olmasaydı, mən evdən çıxıb kompüter axtarmalı idim, vaxt itirməli idim, fürsəti qaçırmalı idim. İndi isə harda oluramsa, oyun cibimdədir. Bazardayam, maşın sürürəm, çay içirəm - hər an iş başındayam.
Ən böyük qazancımı keçən il əldə etdim. Payız idi, yağış yağışdı, evdə tək idim. Həmin gün "Baccarat" oynayırdım. Uzun müddət bu oyunu analiz etmişdim. Bildim ki, müəyyən seriyalar təkrarlanır. Kart saymağı öyrənmişdim, amma onlayn kazinolarda bu daha çəxtidir, amma mümkündür. Həmin gün elə bir an gəldi ki, ardıcıl 13 dəfə oyunçu qazandı. Mən hər dəfə qarşıya mərc edirdim. Hər dəfə qazanırdım. İnsanlar mənə "şanslı" deyəcək. Mən deyirəm: riyaziyyat. 13 dəfə oyunçu qazanırsa, növbəti dəfə bankirin qalib gəlmə ehtimalı artır. Mən sadəcə bunu gözlədim.
Günün sonunda balansımda 4200 manat artım oldu. O gün başa düşdüm ki, mən doğru yoldayam. Sonra iki həftə heç oynamadım. İstirahət etdim. Çünki bu, marafondur, sprint deyil. Yeni başlayanlar uduzurlar, çünki qazanandan sonra dayana bilmirlər. Mən dayana bilirəm. Çünki bilirəm ki, sabah yeni gün, yeni qazanc olacaq.
Bəzən mənə deyirlər ki, kazino həmişə qazanır. Mən də deyirəm: bəli, kazino həmişə qazanır, amma mən kazino deyiləm, mən oyunçuyam. Mən qaydaları bilirəm, mən psixologiyanı bilirəm, mən nə vaxt dayanmağı bilirəm. Kazino kütlədən qazanır, mən isə kazinonun sistemi daxilində öz yerimi tapmışam. Bu, müharibə deyil, bu, adaptasiyadır.
Bu gün də səhər saat 9-da oyuna girdim. Hədəf 100 manat idi. 45 dəqiqəyə çatdım. İndi bu yazını yazıram, saat 11. Önümdə bütün gün var. Nə edəcəyəm? Bilmirəm. Bəlkə gəzintiyə çıxaram, bəlkə kinoya gedərəm. Əsas odur ki, pul qazanmaq stressinə qapılmıram. Mənim üçün qumar bir işdir, vəssalam. Bəziləri tikinti işçisidir, bəziləri həkim, bəziləri isə müəllim. Mən isə qumar oyunçusuyam. Və bu işdə yaxşıyam.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

gvapkn Армения
Пользователь ~ 12.02.2026 Мужчина
lejaxiw346 Франция
Пользователь ~ 11.02.2026 Мужчина
memgyb Беларусь
Пользователь ~ 09.02.2026 Мужчина
nichollegreasy Андорра
Пользователь ~ 05.02.2026 Мужчина
mojiyej197 Франция